Hey! Hoe kunnen we jou helpen?

Hier vinden je enkele manieren om ons te bereiken. Bekijk ook zeker de FAQ om te zien of jouw vraag daar al beantwoord wordt.

Contacteer School of Sales

FAQ

Wat voor soort sales educatie biedt School of Sales?

School of Sales biedt praktijkgerichte sales educatie, variërend van strategieën tot vaardigheden die cruciaal zijn voor succesvolle verkopers. De focus ligt op toepasbare kennis om prestaties te verbeteren.

Wat is de missie van School of Sales?
School of Sales is een educatief platform gericht op praktijkgerichte sales educatie. Het biedt diverse trainingsopties, waaronder live sessies, webinars en educatieve video’s, om verkopers te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en succesvol te zijn.
Zijn de educatieve video's op School of Sales toegankelijk op mobiele apparaten?
Ja, de educatieve video’s op School of Sales zijn toegankelijk op mobiele apparaten via een gebruiksvriendelijke app. Dit maakt leren altijd en overal mogelijk voor maximale flexibiliteit.
Zijn er mogelijkheden tot persoonlijke begeleiding of coaching bij School of Sales

Ja, School of Sales biedt mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding of coaching. Afhankelijk van de noden kunnen individuele ondersteuningssessies beschikbaar zijn om specifieke verkoopvaardigheden te verfijnen en persoonlijke groei te bevorderen.