LinkedIn live event | 8 februari 13u

Mastering your keynote

De webinar voor ambitieuze keynote sprekers

Klaar om jezelf te transformeren in een onvergetelijke keynote spreker?

Duik diep in de kunst van het creëren van boeiende verhalen met Marnick, die je leert hoe je een krachtige verhaallijn opbouwt en je publiek van begin tot eind betrokken houdt. Ontwikkel je podiumvaardigheden met Stefanie’s sessie over lichaamsbeheersing, stressmanagement en non-verbale communicatie. En laat Michael je begeleiden door de wereld van marketing als keynote spreker, zodat je leert hoe je jezelf als keynote spreker op de kaart zet.

Elk onderdeel van dit event is zorgvuldig samengesteld om je de tools, technieken en inzichten te bieden die je nodig hebt om jezelf te onderscheiden als een invloedrijke en gedenkwaardige keynote spreker.

Mastering your keynote: De Masterclass

Waar? Chaomatic Studio Leuven

Wanneer? 27 maart van 13:00 tot 17:00

Marnick leidt je door geavanceerde storytelling en interactietechnieken, en onthult hoe je meer spreekopdrachten krijgt en succesvol een MC-rol vervult.

Stefanie verdiept zich in podiumtechnieken, met oefeningen voor lichaamsbeheersing, stressmanagement en non-verbale communicatie, plus strategieën om zenuwen in bedwang te houden.

Michael focust op marketingstrategieën voor keynote sprekers, waarbij je leert hoe je jezelf en je vaardigheden effectief op de markt brengt.

 

Meer leren

Leer van Stefanie hoe je je stem opwarmt en hoe je met de juiste oefeningen groeit als spreker. Download de vocale variatie en stemopwarmers werkbladen

Leer hoe je jezelf in de markt zet met de technieken uit Nobody Knows You van Michael Humblet.

Bestel een getekend exemplaar

Sprekers

Marnick
Vandebroek​

Veelgevraagde keynote spreker en trainer op het gebied van storytelling, spreken en personal branding

Stefanie
Van Moen

Stefanie is een gepassioneerde sprekerscoach, TEDx-coach en auteur die gelooft dat iedereen in staat is om de gehele zaal mee te krijgen.

Michael
Humblet

Auteur van Nobody Knows You en WHY NOW?,  host van de Sales Acceleration Show, een fervent sales keynote speaker op events. 

Topics

Bouw je
verhaallijn

Ontdek met Marnick hoe je een meeslepende verhaallijn opbouwt, interactie met het publiek aangaat, je kansen op meer spreekbeurten vergroot, en je vaardigheden als MC verfijnt.

Meesterlijke podiumpresentatie

Leer van Stefanie de kunst van lichaamsbeheersing en stressmanagement, verbeter je non-verbale communicatie, en krijg technieken om zenuwen te beheersen voor een overtuigende presentatie.

Marketing voor jouw keynote

Verken met Michael strategieën om jezelf als keynote spreker te profileren en onderscheidend te positioneren in de markt.

Leer hoe je een invloedrijke keynote brengt door de universele structuur gebruikt door top sprekers, comedians en politici.